AKTUELNO

Nije ih štedeo.

Pevač Zoran Kalezić već dugo nije prisutan u medijima i to je njegov izbor, s ozbirom na to da, kako kaže, sada je drugo muzičko vreme.

On se sada oglasio povodom smrti svog kolege Džeja Ramadanovskog, te je osudio sve pevače koji su na konto Džejeve smrti ugrabili trenutak slave.

Foto: Pink.rs

Ma, koliko mi ga žao bilo, on je umro na vreme. Svi smo rođeni da bi umrli, neko pre, a neko ranije. Niko nikada neće više snimiti takve balade koje je Džej snimao. On je bio jedna vesela ljudska veličina, svakog uveseljavala. Imao je sve, dok je bio popularan oko njega je uvek i u svakom momentu bilo oko dvadesetak ljudi, živeo je punim plućima. Kada je sve to nestalo, kada su ga obuzeli neki poroci, svi su nestali oko njega, osim članova njegove uže porodice. To je užas i to je Balkan. Zbog toga mislim da je otišao na vreme, otišao je kao veliki Džej, a ne da ode totalno poražen od života. Ja zavidim ljudima koji tako na vreme umru - rekao je Zoran, a na pitanje novinara kako komentariše to što kolege koje nisu pomogle Džeju sada ga javno oplakuju:

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Pa zbog toga da se od njega mrtvog, od tog velikog umetnika i čoveka malo očešu. Da uzmu malo njegove slave, a to je jedan balkanski primitivizam bez imalo dostojanstva. To je grozno da mnogi idu na sahrane, plaču da ih drugi vide. To je ispod svake ljudskosti i dostojanstva - naveo je Kalezić.

Autor: R.L.

#Džej Ramadanovski

#Zoran Kalezić