AKTUELNO

Šokantno!

Nakon kratkog uključenja u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, voditelj Darko Tanasijević ima još jednog sagovornika koji će ispričati, sigurno je, i te kako dosta toga, obzirom da je danima u nazad jedna od glavnijih tema u Beloj kući. Sa njim, u Šiša baru, našla se i Sandra Rešić.

Gledaoci su pratili bukvicu koju si očitala Tari, a onda su neki primetili da i ti imaš simpatije prema Ša? - prokomentarisao je voditelj Darko.
Samo da objansim, ja nemam emocije, niti on, a oni su sami sve napravili. Ja sam samo predložila da se odvoje, jer ako nešto ne ide, i neće da se poteže ova priča, ja im dođem ko sveštenik, samo se meni poveravaju. Kuća je velika, mogu da se sklone. Ja imam ljude, koje volim, a ne progovorimo par dana, samo verujem da sve ovde može - dodala je Rešićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko se više zaljubio? - bilo je podpitanje.
Mislim da nije ni jedno - rekla je Sandra.
Plašiš se da kažeš ili? - nastavio je voditelj Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Plašim se, ne želim da neka moja reč ode u etar, jer ovo je ozbiljna priča. Jer kada je pričam sa njima, oni mi kažu kako će da se odvoje, ali posle dva dana opet isto. Ša jeste druželjubiv, ona se svađa, pa dođe i pije kafu sa tobom. Bilo je pitanje gledalaca da sam ga ja sklonila od nje. Ona nije dete, on je odrastao čovek. Kada sam kudila jedno, kudila sam i drugo. Njega sam videla kako noćima razmišlja, kako mu nije dobro i ostalo. Videla sam da mu nije dobro, htela sam da pomognem, da ga sklonim. Njemu ta priča nije odgovarala, dok je Tara mirno spavala - dodala je zadrugarka.
Imala si ozbiljnu svađu sa Zolom, kako komentarišeš njegov odnos sa Anom? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega ne mogu organski da podnesem, on mi je sav odvratan, sa svih 180 kila. On dolazi, priča mi o novcu koji su zajedno prokockali i ostalo, a ja njega nisam ni dirnula, ja se ne hvatam za ono što sam gledala, nego samo ono što sam čula. Jako je bezobrazan, i bila je jednom igrica, gde je on mene tako potkačio, bez razloga, a mislim da to nije njegovo mišljenje. I onda sma ja došla na naplatu. Simpatično mi je sada da se svađam, ali me nervira. Ana mu kuva kafu, primetila sam to - nastavila je Sandra.
Kako posmatraš odnos Tome i Nadežde, čini se da si se malo povukla? Deluje da imate neki problem Nadežda i ti - bilo je naredno pitanje.
Više mi je to dosadno, nas dve smo par puta nastupale, nismo se družile, ili nešto. Bila sam joj podrška nekada. Imam ja neki problem sa njom, jer je jednom naš zajednički prijatelj mene nazvao, kada se ona potukla sa Tomom prvi put. On me pitao šta da radi, i ja sam se njoj javila, i rekla sam joj da sam tu. Ona se sutradan opet pomirila sa njim, onda je svašta bilo na portalima, i ja sam je otpratila s ainstagrama, i rekla joj da mi se ne javlja više. Ona je opčinjena Tomom, a on je ne voli - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ono što je Paula iznela, kako to komentarišeš? - bilo je naredno pitanje.
Ja zato ne pričam ništa, do juče je bila kraljica, a sada je nervozna, samo što nije rekao da je nikada nije ni voleo. Ne znam šta da kažem, on je budala, a ona je još veća budala. Ja sam na primer, Boru osudila, ali sam više ljuta na Milicu koja mu se stalno vraća. Ja sam jedno veče čula šta joj je Toma sve rekao, a on joj posle pet minuta meri šećer, a pritom vidim da ona sama to ume. Ona je zavisna od njega - nastavila je Rešićeva .

Foto: TV Pink Printscreen

Može li nešto da joj vrati samopouzdanje? - nastavio je voditelj.
Ovde ne, jer dosta vremena provodi sa njim, a ovde ljude ne interesuju tuđi problemi - dodala je Rešićeva.
Deluje da je Jovana Ljubisavljević pogazila sve, i dosta vas ju je osudilo, a čini se da je sve krenulo nakon Tomovićevog šlaga? - bilo je naredno pitanje.
Nekada deluje da je zaljubljena, a onda plače, pa ne mislim to. On njoj ništa ne radi, jer ako ona od nečega ne može da živi, to su naši komentari, i pitanja gledalaca. Gledaoci sve vide. Mislim da je šlag povredio, i da je to bio neki okidač, i da se nije nadala da će njoj da bude namenjen. Tu je bila kap koja je prelila čašu. On njoj ništta nije uradio, par puta je ponudio slatkišima, i rekao možda tri puta da je zaljubljen - dodala je Sandra.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga