AKTUELNO

U jednom trenutku, glumac je pustio volan, zbog čega je ugrozio koleginicin i svoj život.

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni, Vuk Kostić, nedavno je na snimanju nove serije obnovio vezu sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, a već su počele spekulacije o tome da će se venčati.

Par je pre raskida bio u vezi pet godina, međutim, i dalje ne planiraju da stanu na ludi kamen, već uživaju u ljubavi, kojoj su dali drugu šansu.

Foto: Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić, Foto: Instagram printscreen

Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom Vuk u društvu koleginice i drugarice Kaline Kovačević, briše suze!

Njih dvoje su se uputili u Priboj na kulturnu manifestaciju "Dani Danila Lazovića", a Kalina je objavila veoma zanimljiv snimak iz kola.

Naime, dok su slušali pesmu "Ako kažeš da me ne voliš" Nine Badrić, glumci i prijatelji imali su odgovarajuću koreografiju.

Uz stihove "Ja neću suzu pustiti" popularni glumac napravio je potez kao da briše suze, nakon čega su se Kalina i on nasmejali, te je jasno da se Vuk samo šalio.

U nekoliko navrata, Vuk je nakratko pustio volan, a na snimku se vidi i da nije vezao pojas, zbog čega su mnogi komentarisali kako je time ugrozio Kalinin i svoj život.

Foto: Kalina Kovačević i vuk Kostić, Foto: Instagram printscreen

Ipak, njih dvoje su se odlično proveli tokom puta, čime su još jednom pokazali da su veoma dobri prijatelji.

Autor: M. Đurović

'