AKTUELNO

Pozitivni duh ga ipak nije napustio.

Pevač Tropiko benda, Aleksandar Cvetković Sale 2020. godinu dugo će pamiti. Osim po brojnim ružnim stvarima koje su mu se desile tokom proteklih 12 meseci, Sale u novogodišnjem intervjuu za Pink.rs ističe da je sada srećan i da mu je posebno drago što više vremena može da provodi sa svojom porodicom.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Godinu mi je obeležila korona, ali i neke stvari koje su se promenile. Sada imam više vremena da provodim sa svojom porodicom i da budem prisutniji u odrastanje svoje dece. To je negde ono dobro što se desilo u celom ovom bezveznom vremenu - kaže Sale za Pink.rs.

Koronavirus nije zaobižao ni frontmena Tropika, a Cvetković za Pink.rs kaže da je njegova borba sa kovidom bila "čupava". Otkrio nam je i koje je to simptome imao, kao i koliko dugo je bio u karantinu.

Bilo je čupavo, ali sam na kraju izašao kao pobednik. Imao sam sve simptome koje imaju i ostali ljudi, samo što sam imao sreću da nisam dobio upalu pluća, a sve ostalo sam imao. Jedno 4 nedelje sam proveo u karantinu, dok se nisam oporavio, sada je sve super i idemo dalje - govori nam Cvetković.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nažalost, koronavirus mu je odneo i drage ljude. Pre svega velike prijatelje, a onda i poslovne saradnike. Cvetkoviću je teško pala smrt bubnjara Amadeus benda Bojana Zlatanovića Tokana, kao i menadžera Bora Lalevića koji su preminuli od posledica aktuelnog virusa.

Najteže mi je pao odlazak našeg prijatelja iz Amadeus benda Tokana i našeg menadžera Bora. Ti momci su bili predivni momci i drugari koji nisu uspeli da se izbore za život i jako mi je žao zbog toga. Ostaće mi zauvek u sećanju - priča nam Sale.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Za kraj Aleksandar Cvetković otkrio nam je i kako će izgledati doček Nove 2021. godine u njegovom porodičnom domu, a čitaocima portala Pink.rs poželeo je sve najbolje u narednoj godini.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ove godine doček će izgledati jako lepo. Biće prskalica, biće svačega, biće super, biće dobr hrane, dobrih pesama, zagrljaja i ljubavi - priča Sale Tropiko za kraj.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Nova godina

#Sale Tropiko