AKTUELNO

Nekada su bile veoma bliske.

Kako prenose domaći mediji, Nataša Bekvalac i Aleksandra Manja Lazukić, bivša supruga Luke Lazukića, družile su se kao tinejdžerke dok su živele u Novom Sadu.

Foto: Pink.rs

Godinama kasnije Nata je smuvala Manjinog bivšeg muža Luku.

- Nata i Aleksandra su približno istih godina, mislim da je Nataša samo dve godine starija od Manje. Dok su živele u Novom Sadu, njih dve su izlazile zajedno i baš su se družile. Interesantno je da su im se uvek sviđali isti momci. Onaj koji se dopadne Manji lep je i Nati, tako da me ovo što se desilo nimalo ne čudi - tvrdi izvor blizak Lazukićevoj bivšoj supruzi.

Foto: Printscreen Instagram

Ipak, nakon nekoliko godina njih dve su okončale svoje prijateljstvo. Kako tvrdi izvor, nije bilo nikakvih svađa, nego su jednostavno prekinule svaki kontakt.

Iako se Manja nikada nije mešala u Lukin emotivni život nakon što su se razveli, priznala je da se iznenadila kada je saznala da je u vezi sa Bekvalčevom.

Foto: Printscreen

- Manja se nije mešala u Lukin ljubavni život nakon razvoda, ali šokirala se kada je čula da je sa Bekvalčevom. Baš je to rekla prijateljicama, da ne može da veruje - objasnio je izvor blizak Aleksandri.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'