AKTUELNO

Nije mu lako!

Pevač Sloba Radanović gostovao je ovog jutra kod Predraga Sarape i Svetlane Grubor u "Novom jutru", a tom prilikom Radanović je otkrio i kako je proveo novogodišnju noć. Sloba je tokom izlaganja otkrio i koliko mu je nastupa otkazano u proteklom periodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo burno (smeh) uz Pinkovo novogodišnje veselje - otkrio je Sloba kako je dočekao Novu godinu, pa dodao: Od marta nam je baš dosta nastupa otkazano, brojali smo nešto i to je oko 90 nastupa i to je baš velika cifra, ali to nije bitno, samo da ovo sve prođe - rekao je Sloba.

Svetlana ga je zatim upitala i da li je tokom dočeka pevao svojoj lepšoj polovini Jeleni Đuričanin.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uvek pevam, mislim da sam joj i dosadio koliko pevam. Ona voli balade da joj pevam, kao što je ova moja nova, ali i balade nekih mojih starijih kolega. Ja baš volim ljubavne pesme, kao što su Džejeve, Šabanove... Bitno je da mi se pesma dopada - dodao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Sloba optevao pesmu "Stari" koju je posvetio pokojnom ocu, a nakon toga Radanović je voditeljki Svetlani Grubor poručio da ne može da se ne rasplače kada peva ovaj hit.

Ovo je baš emotivna pesma - izjavila je Svetlana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ja ne mogu da se ne rasplačem kad je pevam. Ovo je drugi put da je pevam uživo. Ja sam izašao na scenu u jednoj emisiji da je otpevam i stala mi je knedla u grlu - rekao je Sloba i tako potvrdio da očevu smrt još uvek nije preboleo.

Autor: S. K.