AKTUELNO

Iako je u drugom stanju, glumica ne vodi računa o bezbednosti u toku vožnje.

Jelisaveta Orašanin će se za nekoliko meseci prvi put ostvariti u ulozi majke, je vest koja je danas preplavila domaće medije. Glumica će sudbonosno "da" izgovoriti košarkašu Milošu Teodosiću 25. juna, a domaći mediji preneli su da su njih dvoje ubrzali pripreme oko venčanja zbog saznanja da je Jelisaveta u drugom stanju.

Foto: Tanjug/PrintscreenYoutube

Iako se Jelisaveta još uvek nije oglasila povodom vesti o trudnoći, mediji pišu da je u trećem mesecu, a paparaco Pink.rs je uslikao glumicu danas u gradskoj vožnji tokom koje je napravila najmanje dva saobraćajna prekršaja.

Foto: Pink.rs

Jelisaveta je svojim automobilom marke "Smart Fortwo" stala tačno na pešački prelaz što je kršenje saobraćajnih propisa, a da sve bude gore, trudna glumica je u tom trenutku držala telefon u ruci. Ipak, oba ova kršenja saobraćajnih propisa Jelisavetu nisu koštala ništa jer saobraćajni policajac nije bio u blizini kako bi je ukorio.

Foto: Pink.rs

Da li će Jelisaveta nakon ovoga početi da vodi računa o poštovanju saobraćajnih propisa, nije poznato, ali bi to svakako bilo poželjno, posebno jer će krajem godine dobiti dete i biće nužno da poveća nivo odgovornosti.

A nešto kasnije, Jelisaveta je u živom uključenju na Instagramu iz frizerskog salona demantovala vesti o trudnoći.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: J. V.

#Jelisaveta Orašanin

#Paparaco

#glumica

'