AKTUELNO

Ne propustite vašu nedeljnu dozu dobre zabave i ekskluzivnih priča o poznatima.

Nova godina se 31. decembra slavila širom sveta, a na koji način su domaći VIP-ovci proslavili najluđu noć u specifičnim okolnostima usled pandemije koronavirusa, saznaćete u prvom izdanju u 2021. godini vaše omiljene emisije o poznatima ''Premijera - Vikend specijal''.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović biće gošća u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', dok će Ana Bekuta u velikoj životnoj ispovesti prvi put govoriti o zdravlju svog partnera, političara Milutina Mrkonjića, koji se nalazi u bolnici zbog upale pluća.

Foto: Instagram.com

Nakon vesti da se legendarni pevač Predrag Živković Tozovac oženio, on će prvi put za medije govoriti pred premijernim kamerama.

Nakon zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku, uživo u program uključiće se pevači Indira Levak i Goran Karan!

Iz Beča će se uživo u program uključiti Maja Berović, a prvu izjavu za medije u ovoj godini Seka Aleksić dala je pravo za emisiju ''Premijera - Vikend specijal''! Biljana Tipsarević govorila je o svom braku sa teniserom Jankom Tipsarevićem, a pobednica ''Zadruge 3'' Iva Grgurić govorila je o svom odnosu sa Filipom Đukićem, nakon glasina o raskidu!

Foto: Instagram.com

Foto: Privatna arhiva

Ne propustite najnovije izdanje, prvo u 2021. godini, emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink u nedelju, 3. januara u 13:30 časova!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Ana Bekuta