AKTUELNO

Majka popularne pobednice "Farme 6" Stanije Dobrojević, Slavica pokazala je svoje atribute.

Jedna od najpopularnijih srpskih starleta svakako je Stanija Dobrojević koja svakodnevno javno pokazuje svoje atribute, najčešće, na društvenoj mreži instagram. Ipak, njena porodica, majka Slavica i brat Sani, najčešće se drže anonimsnosti i ne privlače pažnju medija.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, pobednica rijalitija "Farma 6", Stanija Dobrojević s vremena na vreme "povuče" i njih dvoje u javni život, te je tako i ovoga puta objavila dve fotografije svoje mame Slavice Dobrojević na društvenoj mreži Instagram.

Mama Slavica osvanula je na profilu svoje ćerke u kupaćem kostimu, a njeni atributi, bez obzira na njene godine privukli su pažnju Stanijinih pratilaca.

Foto: Printscreen Instagram

Stanija je ove fotogrfaije objavila na takozvani "Dan majki" koji mnogi obeležavaju 14. maja i napisala:

Foto: Printscreen Instagram

- Njoj je preko 50 godina i i dalje je predivna. U celom svom životu nisam upoznala damu tako elegantnu, lepu, ljupku kao što je ona. Moj najbolji prijatelj, moj pozitivan duh, moj savetnik za svaki uspeh, koja je uvek bila uz mene. Ona je najbolja i biće najbolja zauvek. Moja mama. Srećan dan majki - napisala je Stanija na instagramu uz objavu fotografija.

Autor: D. P.

#Slavica Dobrojević

#Stanija Dobrojević

'