AKTUELNO

Još jedna burna noć je pred nama!

Večeras na velelepno imanje stiže voditelj Milan Milošević, a sudeći po danima za nama, ali i današnjoj raspodeli budžeta, ova noć obećava! Naime, u nedelji za nama Nina Oluić napustila je velelepno imanje, strasti između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša su se stišale, gde se zadrugarka priklonila Milanu Jankoviću Čorbi. Takođe, održana je Zadrugovizija, a na današnjem zadatku Velikog šefa, zadrugari su birali koji nastup je po njima bio najbolji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovonedeljni vođa, Kristijan Golubović, imaće priliku da odabere svoja dva potrčka, ali i omiljenu osobu, a sve to možete ispratiti upravo na Pinku!

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ono čega se zadrugari najviše plaše jeste "Pretres nedelje sa Milanom" koji uvek izazove niz konflikata, ali i neslaganja u mišljenjima. Kako će sve ovo proteći, ostaje da saznamo u nastavku.

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga