AKTUELNO

Već godinama tokom zime idu na ovu destinaciju.

Snežana i Milan Borjan tradicionalno borave tokom novogodišnjih praznika na Maldivima, zajedno sa sinom Filipom koji je njihov centar sveta. Ova poznata porodica uživa na peščanim plažama na ovoj egzotičnoj destianciji, gde pune baterije za nove životne izazove.

Foto: Instagram.com

Već pet godina, odmah nakon početka Milanovog odmora, dolazimo na Maldive. Toliko mu je naporna svaka sezona igrajući na tri fronta, da on smatra da potpuni reset i odmor može da ima samo ovde, a Filip i ja se naravno ne protivimo toj njegovoj odluci - kaže Snežana.
Poslednje četiri godine malo vremena sam kući i zato jedva čekam decembar da mogu da se posvetim sinu i supruzi. Maštam svake godine o porodičnom odmoru jer je to nešto što mi napuni baterije i daje snagu za narednu uspešnu godinu - govori Milan.

SIN JE CENTAR SVETA: Milan svaki slobodan trenutak koristi da bude s porodicom, a sin Filip je njegov veliki mezimac!

"Kao i svakom roditelju, pa tako i meni je dete sve. Kada se vratim kući, ne postoji ništa vrednije i lepše od njegovog osmeha. Sve zaboravljam istog trena" - rekao je Milan.

Foto: Tanjug/Darko Vojinović

Snežana kaže i da na Maldivima nema previše sadržaja kada je reč o dešavanjima, već da se na ovom mestu samo uživa u čarima plaža i mora. Na pitanje kakva joj je bila 2020, Snežana se raznežila.

Foto: Instagram.com/snezanafi

Prošla godina je za mene bila najgora do sada u životu. Izgubila sam oca, koji mi je bio najveća podrška, oslonac i životna radost. Takođe sam izgubila nekoliko jako bliskih prijatelja, kao posledica strašne pandemije. Uz pomoć Filipa i Milana uspela sam da shvatim da moram da nastavim da živim i obavljam svakodnevne obaveze. Bilo je jako teško - rekla je Snežana, a onda je njen suprug dodao:

Foto: Instagram.com/snezanafi

Profesionalno 2020. godina za mene je bila sjajna, na privatnom planu jako loša. Izgubio sam čoveka koga sam puno voleo i poštovao, oca moje supruge, kao i bliskog prijatelja doktora Milana Mileusnića. Korona nas je sve na neki način ukočila, ali i naučila da poštujemo pre svega zdravlje, kao i slobodu kretanja i življenja - priča Milan.

Autor: S. K.