AKTUELNO

Bilo me je sram da izađem na ulicu, rekao je, između ostalog folk pevač.

Sin pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić, trenutno je u zatvoru koji služi kaznu zatvora u trajanju od 12 godina zbog ubistva. Pre 15 godina Rašid je ubio Dragoljuba Despotovića u Loznici. Sakić je proglašen krivim što je sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Radomira Lazića.

Nakon kraće svađe, sin poznatog folkera započeo je tuču sa Despotovićem i Lazićem, a zatim ispalio više hitaca iz svog pištolja u njihovom pravcu. Jedan od metaka pogodio je Despotovića, nanevši mu povrede usled kojih je odmah preminuo, dok je Lazić uspeo da pobegne sa lica mesta nepovređen.

Foto: Printscreen Youtube

Njemu je sa četiri metka pucano u leđa, i on se branio i pucao je i on, a to niko živi niko nije pomenuo. A narkoman koji se leči od heroina i dan danas šeta ulicom. To dete ja sam voleo kao i njega. Kupim sinu trenerku, kupim i njemu trenerku, kupim jednom patike, kupim i drugom patike. Ta deca su spavala zajedno, nisu mogli jedan bez drugog nijednu sekundu. Žao mi je obojice - rekao je Sinan u jednoj emisiji.

Sinan Sakić je ispričao da je kad se to desilo bio na nastupu u Švajcarskoj.

- Počeo sam da plačem. Ja sam profesionalac. Na nastupu sam, smejem se, a kad siđem dole plačem ko malo dete. Bilo me je sram da izađem na ulicu - iskren je bio pevač koji je priznao da je sina u zatvoru posetio samo jednom.

Foto: NKostić

Kad sam se vratio iz Švajcarske sin mi je bio u bolnici. Nisam otišao da ga posetim. Bio sam povređen. Bilo mi je žao, kako je moglo da dođe do takve situacije između njih dvojice? Spavali su zajedno. Kako je to moglo da se desi? Rekao sam: "Ni u snu ne idem." Samo jednom u životu sam otišao kod njega u zatvor. Svako neka nosi svoj teret. Ako mu nešto bude trebalo, ja ću mu dati, poslaću mu, ali više neću dolaziti - rekao je on.

Autor: Pink.rs

#Sinan Sakić

#Ubistvo

#Zatvor

#sin

'