AKTUELNO

Pevačica ništa nije htela da prepusti slučaju, pa je na vreme rezervisala apartman u jednoj privatnoj bolnici u koji će se smestiti tri dana pre termina za porođaj.

Ana Nikolić trebalo bi da se porodi posle 20. juna carskim rezom u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona će za rođenje ćerke iskeširati čak 300.000 dinara.

Početkom godine, popularna pevačica je saznala da će ona i njen muž, reper Stefan Đurić Rasta postati roditelji i od tada je počela da se priprema za taj važan dan.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Pevačica ništa nije htela da prepusti slučaju, pa je na vreme rezervisala apartman u jednoj privatnoj bolnici u koji će se smestiti tri dana pre termina za porođaj.

Još pre više od mesec dana Ana je zakazala porođaj carskim rezom. Htela je na vreme sve da pripremi jer je pomalo uplašena. Kliniku je izabrala po preporuci, a i mnoge njene koleginice su se baš tamo porodile. U bolnicu će doći 20. juna, a tri dana kasnije joj je termin za porođaj - kaže dobro obavešteni izvor.

Foto: Pink.rs

- Naravno, sve to će mnogo i koštati. Samo za porođaj će platiti 300.000 dinara, plus po 10.000 za svaki dan koji provede u apartmanu. Da je htela da se porodi u državnoj bolnici, prošla bi jeftinije. Tamo apartman dnevno košta 50 evra, a porođaj je besplatan. Ipak, ona je poverenje poklonila timu u privatnom porodilištu - rekao je izvor i dodao da Nikolićeva planira da se za desetak dana povuče iz javnosti.

Foto: E-stock

Čim završi sa snimanjem emisije ''Ja imam talenat'', Ana odlazi na trudničko bolovanje. Producentima šoua rekla je da joj ne predstavlja problem da sedi u stolici sudije tokom trudnoće, mada su oni imali spremnu zamenu - otkrio je sagovornik.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

#Trudnoća

#pevačica

'