AKTUELNO

Posle nekoliko nedelja u bolničkoj postelji, Tamara Đurić spakovala je stvari i otišla sa Vojnomedicinske akademije.

Bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić provela je nešto više od mesec dana na lečenju na Vojnomedicinskoj akademiji, nakon što joj se izlio akvafiler koji joj je uvećao zadnjicu. O njenom zdravstvenom stanju na VMA brinuo je čitav tim stručnjaka, međutim, ona nije mogla više da izdrži u bolničkoj postelji na ovoj ustanovi, pa je rešila da uzme otpusnu listu.

Foto: Instagram

- Smučilo joj se sve, više nije mogla da podnese onu gužvu, pa se konsultovala sa roditeljima i promenila bolnicu. Sada je na privatnoj klinici gde su joj lekarri predložili manuelnu terapiju, tačnije masaže zadnjice koje bi trebalo da oporave tu regiju - rekao je za Pink.rs izvor blizak starleti i dodao da će Tamara, ukoliko sve bude u redu, uskoro napustiti Srbiju.

Foto: Instagram

- Ako adekvatna terapija i masaže budu urodile plodom, Tamara će za nekih mesec dana napustiti Srbiju. Obećala je da će se pridržavati svih saveta lekara i da sebe nikada više neće dovesti u sličnu situaciju. Neće biti ovde nekoliko meseci, hoće malo da se skloni od svega, odmori i posveti sebi - završio je izvor, dok Tamara nije bila dostupna za komentar.

Pink.rs

#Farma

#Tamara Đurić

#rijaliti

#starleta

'