AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi.

Iva Grgurić i Filip Đukić bili su gosti u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a Iva je ispričala kako ju je jedna žena prevarila.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip i ja smo gledali da se preselimo u jedan veći stan, i drugarica mi je poslala skrinšot, neka žena je izdavala stan te i te kvadrature, ja sam se čula sa njom i videla na video pozivu i htela sam da se vidim sa njom uživo, ali je rekla da ima koronu. Ja sam uplatila avans unapred, imam uplatnicu. Njen fejsbuk postoji i na to ime sam uplatila, javila sam joj se drugog januara da odem i da vidim stan, ali mi je rekla da je pukla cev i da je sve poplavljeno. Pošalje mi dve slike sa interneta, a to je kao slika stana, ovo je stan gde smo mi trebali da uđemo, a ovo je slika sa interneta, ja sam joj rekla da čista laž - ispričala je Iva.
Zvao sam drugara koji radi u policiji, da vidimo šta ćemo - nadovezao se Filip.
Ona je napisala da će mi vratiti novac, ali ona je obrisala sve svoje slike sa fejsbuka i prestala da mi odgovara i isparila, nisam je tužila, ali Filip je kontaktirao policiju, videćemo šta ćemo dalje - dodala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja Vujičić pitao je Ivu da li je pronašla neke poruke u Filipovom telefonu.

Jesam sa tri devojke katastrofa, nisam, šalim se, sprdam se. Ni ne gledam mu telefon, nema potrebe, ne gleda ni on meni, ni ja njemu - rekla je Iva, a potom otkrila da li vidi sebe u braku sa Filipom.
Imam osećaj da ćemo nekad u budućnosti živeti negde gde je toplo. Razmišljam o tom planu i vidim se u braku sa njim. Je l' ti mene prosiš - bila je zbunjena Grgurićeva.
Da, oženio bih je, ali ne idemo u tom smeru još ne razmišljamo o tome još - naveo je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva nikako nije mogla da se smiri i ona je zaista pomislila da će je Filip upitati da se uda za njega, ali izgleda da će još malo pričekati.

Ja bih pristala, ali treba da znam - rekla je Iva veoma uzbuđeno.

Autor: R.L.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Premijera-Vikend specijal