AKTUELNO

Nećete verovati o čemu je reč!

Pevačica Emina Jahović se našla u centru skandala nakon što je navodno odbila da plati račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom letovalištu Godžek, niti je, kako navode turski mediji, osoblju davala bakšiš.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Naime, kako je jedan zaposleni u luksuznom odmaralištu u kojem je Emina odsela naveo za turske medije, pevačica još uvek nije izmirila svoja dugovanja prema hotelu, u kojem godinama letuje sa svojom porodicom.

- Emina kao i svake godine odmara sa svojom porodicom iz Srbije u jednom popularnom letovalištu u Godžeku. Ovoga puta, Emina je na odmor stigla krajem leta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što letnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim, ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju - naveo je za turske medije izvor iz hotela, prenosi "Alo!" u kojem je muzička zvezda odsela sa porodicom.

Kako je ispričao, pevačica navodno još uvek nije platila račune za dodatne usluge koje je koristila u hotelu.

- Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Nisu čak ni bakšiš ostavljali radnicima hotela. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali smo mnogo problema sa tim - rekao je jedan od zaposlenih u hotelu, a ovim povodom Jahovićeva se nije oglašavala za turske medije.

Foto: Pink.rs

Umesto toga, nakon što je ova priča obavljena, pevačica se navodno obratila prekršajnom sudu u Turskoj sa zahtevom da se ta vest zabrani „jer je ponižavajuća i šteti njenom ugledu“, naveli su turski mediji. Međutim, kako je preneo turski portal „sabah“, sud je odbacio njen zahtev, jer je ocenio da bi to ugrozilo slobodu štampe u Turskoj.

Da li u ovoj priči zaista ima istine, ostaje da se vidi.

Autor: N.V.

#Emina Jahović