AKTUELNO

Komšije otkrile sve.

Naš popularni pevač Darko Lazić živi u svom rodnom Brestaču, gde je sazidao i kuću, pa sada uživa sa svojom porodicom, verenicom Marinom i sinom Aleksejem.

Njegove komšije kažu da je Darko dobar momak, široke ruke, ali da Marinu baš i ne vole.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Imaju veliko imanje i na njemu tri kuće. Šuškalo se po selu da vredi milione, ali je nepristojno zalaziti ljudima u džep. Darko je pevao brojna veselja gde je zgrnuo ogroman novac. Nije jednostavno baviti se pevanjem, ali onaj ko ume, što da ne živi lepo od ovog posla. Darkova je najveća kuća i još uvek je u izradi. Nema fasadu i još je ostalo dosta toga da se uradi oko nje i unutar nje. Znam da je nameštaj skupocen i da su ga uvozili iz raznih zemalja. Marina je to birala sve sa ukusom - rekla je jedna komšinica koja dobro poznaje porodicu Lazić.
Uspela je njega Marina da smiri. Vidite kako je porodičan čovek i koliko toliko se drugačije ponaša. Problem je što i dalje brzo vozi ulicama. Voli motore, automobile, vidi se da je to njegova strast. Čula sam da voli i da popije koju. Ne bi trebalo da pije od kada je ugradio balon u želudac. Mora još da se primiri, ako želi da se potpuno posveti Marini i Alekseju - rekla je jedna komšinica, dok je drugi komšija da Marinu baš i ne vole:

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Darka obožavamo, ali Marinu ne. Uobražena je i puna sebe. Ima osećaj kao da je kraljica jer se udala za Lazića koji ima puno love. Trebala bi malo da se spusti na zemlju i shvati koliko je teško zaraditi dinar. Dao bih ja njoj da radi za 20.000 dinara, pa da vidim kako bi se bahatila i uobraženo šetala ulicama - naveo je ovaj gospodin.

Prodavačica u jednoj radnji u Brestaču ističe da je Darko široke ruke i da pomaže svima.

Dogodila mu se tragedija sa ocem i razumljivo je da je tužan i neraspoložen. Vidi mu se tuga u duši. Oči su mu uvek pune suza svaki put kada pazari. Darko je zaista fin dečko, ostavi često kusur kada nešto pazari. Nikada nije bio škrt. Deli sirotinji na ulici i šakom i kapom. Jednom prilikom sam videla kako je prosjaku ostavio dve hiljade dinara. O Lazićima imam sve najlepše da kažem. Ovo je malo mesto i jedni druge moramo da poznajemo - ispričala je ona.

Autor: R.L.

#Darko Lazić