AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Odnos o kom trenutku priča ceo region jeste svakako ljubavna romansa Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe. Iako je vrlo brzo, kako tvrdi Maja, zaboravila odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se razveo zbog nje, pa se prepustila novoj ljubavnoj avanturi, mnogi zadrugari govore da je to rijaliti igra.

Kontaktirali smo Čorbinog brata Marka, koji nam je objasnio kako on gleda na njegovo učešće u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem, što se mene tiče, okej se pokazao, gleda da pravi šou, gleda na rijaliti kao na vrstu zabave - rekao je Marko.

Odmah smo ga upitali i za odnos sa Kristijanom Golubovićem, budući da mnogi komentarišu da je to sve samo ne prijateljska relacija.

- Mislim da su iskreni prijateljski odnosi, gledam kako se odnose jedan prema drugom - rekao je Čorbin brat, a potom je dodao mišljenje o vezi sa Majom:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako je njemu lepo i meni je lepo, ja je ne znam da bih mogao da je osuđujem, ako je njemu lepo, ja sam onda srećan zbog njega - ističe Marko.

Marka smo upitali i kakvo mišljenje ima o intimnim i vrelim akcijama Maje i Čorbe, te nije krio da ga tu ne podržava.

Jedino tu imam da mu zamerim, jer to gledaju i starije žene i mladi, to nije lepo, ne odobravamo to. Jedino mu to zameramo, ali i oni su tamo u kući, to su ljudske potrebe. Ne znam, ne verujem da je igra u pitanju, ako to radi iz cilja, onda nemam reči, onda bi stvarno bilo ružno da je nazivam snajkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj razgovora upitali smo Marka da li bi prihvatio Marinkovićevu za snajku, te je on ostao vrlo mističan po tom pitanju.

- Ako je moj burazer prihvati, onda da, a ja lično, ne znam, ne znam je, kada bih je upoznao bolje, onda bih mogao da kažem mišljenje. Neka ostane to pod znakom pitanja, dok je ne upoznam - rekao je Čorbin brat.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga