AKTUELNO

Bivši par za Pink.rs otkrio da ipak nije u lošim odnosima.

Pevačica Aleksandra Prijović i njen kolega Ljubomir Perućica raskinuli su svoju dugogodišnju ljubavnu romansu početkom godine, a o krahu njihove ljubavi brujali su svi domaći mediji.

Foto: Ljuba podržao bivšu!

Nakon raskida pevačkog para mediji su spekulisali da oni nisu u dobrim odnosima, te da se izbegavaju na svim događajima na kojima se pojave.

Međutim, Prijovićkin bivši je pre oko dva meseca sreću pronašao kraj mlade manekenke Milice Simić i kako je za naš portal otkrio sa bivšom je u dobrim odnosima iako se ne čuju.

Foto: Foto: Instagram

Ljuba nam je otkrio da prati Aleksandrinu muzičku karijeru i da je oduševljen njenim uspesima, kao i njenom najnovijom pesmom ''Senke''.

- Pesma razbija, kao i sve njene pesme do sada. Aleksandra zna da izabere, zna da donese pesmu na pravi način i napravi hit - pohvalio je Perućica javno za Pink.rs svoju nekadašnju izabranicu.

Foto: Aleksandra Prijović, Foto: e-stock/ Miloš Rafailović

Aleksandra je za naš portal prokomentarisala ovu Ljubinu pohvalu.

- Ljuba i ja se ne čujemo, ali uvek kada se sretnemo negde mi se javimo jedno drugom. To je neki najnormalniji odnos. Zaista nema potrebe za nekom mržnjom ili da o jedno drugom pričamo nešto loše jer ja i dalje stojim iza toga da je on mnogo dobar momak i ja znam da i on ima isto mišljenje o meni. Mi jednostavno nismo bili jedno za drugo, ali to nije razlog da se ne podržavamo - prokomentarisala je Prijovićeva za Pink.rs.

Foto: Ljuba Perućica // Foto: Andrej Nihil

Verujemo da Filipu neće biti svejedno zbog ovoga.

Podsetimo, Aleksandra je ubrzo nakon raskida sa Perućicom uplovila u novu ljubavnu vezu sa Filipom Živojinovićem sa kojim je pre nekoliko meseci otpočela i zajednički život.

Foto: Foto: Instagram

Autor: M. K.

'