AKTUELNO

''Ne želim da se oduševljavam dok se skroz ne formiraju!''

Naša najuspešnija blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, na samom kraju 2020. godine po drugi put je izvršila korekciju grudi.

Foto: Printscreen YouTube/Zorannah

U svom novom vlogu do detalja je ispričala i zašto.

I dalje čekam da poprime pravi oblik. Kačila sam fotografije grudi odmah nakon operacije gde su bile jako natečene. Bila je gomila komentara: ''Zašto su ti trebale tolike grudi? Nije ti to trebalo!'' - započela je Zorana.

Budući da je prvu korekciju grudi izvršila na svoju ruku i nije slušala savete lekara koji su govorili da treba da stavi veće, posle 4 meseca je naišla na komplikacije.

Moje grudi su totalno pale... Bukvalno su izgledale kao moje prirodne, koje su pale zbog dojenja. Meni se taj izgled nije dopao, iako su prva 4 meseca izgledale dobro. One su bile tehnički dobro odrađene, savršene, ali na kraju dana to nije bilo ono što sam ja želela - dodala je blogerka.

Foto: Printscreen YouTube/ Zorannah

Drugi put je poslušala savete doktora i, kako kaže, zadovoljna je.

Na kraju smo stavili 600 kubika. Kada kažete 600 kubika meni eksplodira glava. Mislila sam da će izgledati mnogo veće, ali odlične su - dodaje Jovanovićeva.

Foto: Instagram.com/zorannah

Prilikom oporavka društvo joj je pravio samo njen novi pas Aspen.

Sama sam bila u stanu nakon druge operacije. Drugi oporavak mi je lakše pao, čak sam i vozila nakon 5 dana. Znam da je rizično, ali ja sam osetila da mogu - kaže Zorana.

Za kraj je poslala poučnu poruku svim devojkama koje se odluče na sličan korak.

Ne možete da želite nešto u odnosu na to šta druga osoba ima, jer svako telo je drugačije. I moj najpametniji savet je da poslušate doktora - završila je ona.

Autor: M.M.

#Zorana Jovanović Zorannah