AKTUELNO

Uživaju!

Srpska Nova godina dočekana je ove noći, na potpuno drugačiji način nego što je to bio slučaj ranijih godina. Ipak, veliki broj domaćih javnih ličnosti oglasio se na svojim profilima na društvenim mrežama, gde su svojim pratiocima čestitali Novu godinu. Među prvima je to učinio sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, bokser Veljko.

Foto: Instagram.com

Srećna vam svima Nova godina braćo Srbi od nas mužijaka - napisao je Veljko uz fotografiju na kojoj je nasmejan sa sinom Željkom i psom.

Pevačica Nataša Bekvalac Novu godinu dočekala je sa sestrama Kristinom i Draganom i sestričinom Zoi. One su ovekovečile doček uz zajednički selfi koji je Kristina postavila na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Srećna Nova godina i Sarin (Zoi) spot od kog može da se umre od lepote - napisala je Kristina dok nazdravljaju.

Pevačica Tijana Milentijević objavila je snimak vatrometa u svom kraju, a to je sa Kopaonika učinila i njena koleginica Aleksandra Prijović.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Imenjakinje i koleginice Milica Pavlović i Milica Todorović takođe su pratiocima na Instagramu odlučile da čestitaju Srpsku Novu godinu.

Foto: Instagram.com

Svim pravoslavcima voljenu i zdravu Novu 2021. želim. Posebne želje i čestitke upućujem ljudima na Kosovu i Metohiji - napisala je Milica Pavlović.

Foto: Instagram.com

Srpska nam noćas stiže, pravoslavci sad su bliže. I u ime pravoslavaca, srećna Srpska, puno zdravlja - stoji u objavi Milice Todorović.

Glumica Lidija Vukićević objavila je fotografiju koja je nastala na dočeku Srpske Nove, ali 2017. godine. Tom prilikom Lidija je označila sina i istakla da je tada provela doček u društvu najvećeg kavaljera.

Foto: Instagram.com

Autor: S. K.