AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Učesnica "Zadruge" Maja Marinković zaprepastila je svoje cimere, ali i milione gledalaca rijalitija kada je, čini se, preko noći zaboravila na Marka Janjuševića Janjuša i ljubav u koju se klela, a koja je, po svemu sudeći, bila lažna, budući da je brzo otpočela vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da ulazak u vezu odmah nakon prethodnog raskida nije bio dovoljan, Maja je otišla korak dalje, pa se posle samo nekoliko dana olako upustila u žestoke intimne akcije sa svojim novopečenim dečkom, naočigled drugih stanovnika "Zadruge", ali i miliona gledalaca - na podu, u tuš kabini... Gde god nađu "zgodno mesto".

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se trude da niko ne vidi šta to rade kada misle da ih kamere ne snimaju, napori razuzdanog para ispostavili su se kao uzaludni, obzirom na to da se u "Zadruzi" baš ništa sakriti ne može!

Da, dobro ste čuli - svaki ćošak "Zadruge" pokriven je kamerama, u šta ćete se ponovo uveriti večeras na Pinku, u emisiji "Zadruga - Gledanje snimaka", kada zadrugarima bude prikazan snimak žestoke akcije Maje i Čorbe bez cenzure!

Foto: TV Pink Printscreen

Nema sumnje da će snimak njihovog intimnog čina u kupatilu, gde su mislili da su uspeli da se sakriju od kamera, šokirati i zaprepastiti zadrugare, a aktere navesti da pocrvene i propadnu u zemlju od stida!

Ne propustite večerašnje izdanje emisije "Zadruga - Gledanje snimaka" na Pinku!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: D.T.

#Gledanje snimakaž

#Maja Marinković

#Milan Janković Čorba

#Milan Miloševićž

#Zadruga