AKTUELNO

Praznina će zauvek ostati.

U sredu, 13. januara navršile su se četiri godine od smrti legendarnog Mikija Jevremovića. Tim povodom ekipa emisije "Premijera" porazgovarala je sa njegovom ćerkom, pevačicom i spisateljicom Jelenom Jevremović.

Foto: Printscreen YouTube

Sve to gde smo mi imali zajedničke trenutke koji su bili najlepi dešavali su se upravo na ovakvim mestima. Zato sam i danas posle groblja došla u kafanu, uzela rakijicu, uzela drugu, naručila za njega, stavila je prekoputa i ona tako stoji ceo dan i čeka me jer to je poslednje piće koje smo popili zajedno - rekla je Jelena i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Na groblje sam išla sa jednom veoma važnom osobom za mene, svakako bih nekog takvog povela da bude uz mene jer retko ko meni može da bude rame za plakanje kad je današnji dan u pitanju. Ja imam svoje rituale, bez obrzira koji je dan u pitanju meni otac nedostaje, ali danas je taj dan kad mi je potreban neko da mi pruži ruku i da me povede. Kad izgubiš nekog kao što je otac, naročito kad ste toliko vezani kako smo mi bili vezani promeni se sve, način na koji razmišljaš, osećaj prema ljudima, ljubav koju pružaš i koju primaš, više ništa nema isti oblik - navela je Jevremovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Jelena Jevremović

#Miki Jevremović