AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu sitkoma koji je oduševio publiku.

Četvrta epizoda sitkoma koji je oduševio publiku u regionu – „Nek ide život“ – je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Katarina ponovo sumnja da je Siniša vara, a ovog puta otići će korak dalje! Međutim, njena akcija izazvaće reakciju na kakvu nije bila spremna.

Estradna umetnica Gaga, udata za lokalnog kriminalca Moskrija, poverila je svoje cipele, vredne 2000 funti, Siniši da ih popravi. Rok je kratak, ali Siniša preuzima ovu odgovornost.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je našla minđuše na zadnjem sedištu Sinišinog spačeka, Katarina ponovo sumnja u njegovu vernost. Iako je Silvana rekla kako su minđuše njene, Katarina nije poverovala, a kada je pronašla skupocene cipele, potpuno je podivljala i počela da ih seče makazama. 

Kako bi spasio što se spasti da, Siniša od uništenih cipela pravi sandale i odlazi da se nađe sa Gagom u nadi da će biti oduševljena rezultatom.

Ko diktira trendove obuće? – pitao je Sinša kako bi odobrovoljio Gagu, ali je ona bila nestrpljiva:
Pa ti majstore, daj da vidim te cipele više!
Nisu više cipele, sad su sandale. Šta kažeš, kako sam ih sredio? Vrh brate! Špic, to ti je trenutno glavni trend kod Amera, Bijonse ima iste ovakve – pričao je Siniša bez prestanka, ali uzalud.

Foto: TV Pink Printscreen

Siniša... Ti si mrtav čovek! – bilo je sve što je izgovorila Gaga.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi izbegao susret sa Moskrijem, Siniša beži kod mama Grozde u stan, a njoj i Silvani ništa nije jasno.

Kevo juri me jedan kriminalac, hoće da me ubije, prati me još od Branine kafane – upao je Siniša u stan, ostavivši Grozdu u šoku.
Zašto?

Foto: TV Pink Printscreen

Upropastio sam cipele njegovoj ženi – rekao je Siniša, a Silvana se našalila:
Da mu nisi pendžetirao ženu?

U tom trenutku u stan ulazi Katarina, ni manje ni više nego sa Moskrijem – jer je pomislila da juri Sinišu jer je bio sa njegovom ženom.

Izvinite, ja sam samo dovela ovog finog gospodina koji traži mog muža, evo to je on – rekla je Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva kazna sledi Siniši jer je upropastio cipele, da li će Katarina shvatiti grešku i da li će Savkovići uspeti da se spasu Moskrija – saznaćete ako budete uz novu epizodu serije „Nek ide život“ večeras u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Sakić

#Anđelka Prpić

#Ljiljana Stjepanović

#Milan Kovačević

#Nebojša Ljubišić

#Nek ide život

#Paulina Manov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

#sitkom