AKTUELNO

Ne propustite novu urnebesnu epizodu sitkoma "Nek ide život".

Peta epizoda urnebesnog stikoma „Nek ide život“, reditelja Slobodana Šuljagića, upravo je počela na TV Pink. U avanturama porodice Savković publika može da uživa svakog radnog dana u 22 časa, a u večerašnjoj epizodi videćete Katarinu koja i dalje pokušava da pronađe posao, a čini se da je Moskri postao stalni gost kod Grozde u stanu. Međutim, izgleda da se između njega i Slivane rađaju simpatije, a poznata je njena sklonost ka oženjenim muškarcima.

Katarina odlazi na poslovni sastanak u želji da se zaposli u struci – međutim, ni ovog puta neće baš sve ići onako kako je ona zamislila.

A šta to vas preporučuje za posao u našoj konsultantskoj kući? – pitao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispunjavam sve uslove konkursa, govorim engleski, poznajem rad na računaru, imam položen vozački ispit... – počela je Katarina, ali ju je Dejan prekinuo:
Dobro, to poznaje danas svaka šuša. Šta to vas izdvaja?
Završila sam menadžment u menadžmentu na Fakultetu za menadžment – rekla je ponosno Katarina, a Dejan joj je postavio niz pitanja o radnom iskustvu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste li radili kao konsultant?
Ne.
A u nekoj multinacionalnoj kompaniji?
Ne.
Marketing?
Ne – rekla je Katarina a onda se pokazalo da baš i ne zna engleski jezik.

Foto: TV Pink Printscreen

U želji da osiguraju Moskrijevu podršku i zaštitu, Grozda i Ljubiša šalju Silvanu na romantični sastanak sa njim. Međutim, Moskri će otkriti neke činjenice o sebi koje niko nije znao.

Ja volim balet. Jednom mesečno sam idem u Narodno pozorište, ali tako da me niko ne vidi – priznao je Moskri, što je navelo i Silvanu na priznanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji si ti car čoveče. Znaš šta ja volim? Ne smem da kažem, ovi moji umetnici bi me odvalili. Ja volim fubal, navijam za Vest Hem – rekla je Silvana, što je oduševilo Moskrija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem, pa i ja navijam za Vets Hem!

S obzirom na to da su se pronašli, Moskri je Savkovićima dao svoju punu zaštitu od komšija koji im prave probleme, a umešaće se i u Katarinin razgovor za posao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jednu urnebesnu epizodu sitkoma koji je oduševio Srbiju – „Nek ide život“ koja je upravo počela na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Anđelka Prpić

#Ljiljana Stjepanović

#Milan Kovačević

#Miodag Fišeković

#Nebojša Ljubišić

#Nek ide život

#Paulina Manov

#serija

#sitkom