AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Godinama unazad, Milica Pavlović, važi za jednu od najuspešnijim mladih pevačica. Svoju karijeru gradila je na kvalitetu svojih pesama, ali ono što je javnosti manje poznato, jeste da je u detinjstvu živela u dve države nakon čega je upisala i fakultet. Talenat i ljubav prema muzici su je odveli na skroz drugačiji put. Iako je odrasla u specifičnim uslovima bez roditeljske figure uz nju su uvek bili baka i deka, a pevačica je neretko isticala koliko su oni važni za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

U godini za nama izborila se sa koronavirusom, ali je i objavila dva velika hita. Rođendan je obeležila glamuroznom proslavom, a oprobala se i u ulozi glumice.Ona je sigurno jedan od dokaza da put od trnja do zvezda nije nimalo lak, ali je svakako ostvariv.

Iskreno, ostvarila sam svoj san i srećna sam zbog toga - rekla je Milica.

Prilikom intervjua za emisiju ''Premijera'', progovorila je na mnoge teme.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj posao me naučio i dao mi je veliku odgovornost da nekako moram da, donekle, izmenim šta ću i kako reći, jer postoji veliki broj ljudi koji prati ono što radim. A godine kao godine, ostala sam mladog duha - dodaje pevačica.

Svet u kome se našla bio je potpuno stran za nju, zbog čega joj nije bilo jednostavno da se izbori za svoje mesto pod 'estradnim nebom'. Mnogi je u početku nisu priznavali, niti posmatrali kao jednaku sebi, međutim ona je uspela da ih demantuje. Izgradila je svoj identitet i ostavila neizbrisiv trag u muzičkom vremenu.

Naravno da je teško! Prvo kao ženi! Drugo, estrada jeste jedan veliki životinjski svet. Ja sam više puta pričala... Znale su velike zvezde da prođu pored mene i da me, bukvalno, udare laktom - kaže Pavlovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostatak intervjua sa Milicom možete gledati u nedelju u ''Premijera - Vikend specijalu''.

Autor: M.M.

#Milica Pavlović