AKTUELNO

Rat!

Zerina Hećo je na današnjem sastanku na kome su zadrugari birali najnezahvalniju osobu odlučila da reši svoj odnos sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je bio poljuljan na sinoćnoj "Igri istine".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da navodim hranu, navodiću stvari koje su bitne. Ja se ovde ne zbližavam, da ne bi osetila na svojoj koži tu nezahvalnost. Postoje odnosi iz moje prošlosti koji su ovoj kući, pa ću navesti te situacije. Pva osoba koju ću navesti je Ša. Odgovorno sam tvrdila da si mi drug nakon našeg učešća u "Zadruzi 2", poštovao si naše drugarstvo. Poštovao si naš odnos i ja tebe. Kada sam došla ovde, jedina osoba koju sam prozvala da mu verujem i sa kim želim da budem bliska bio si ti. Ti si pokazao nezahvalnost prema meni, na neki način si izdao naše drugarstvo, uzvratio si mi nepoštovanjem. To pripisujem na neki način ovoj situaciji koja ti se dešava, pa tolerišem neke stvari i dajem priliku našem drugarstvu. Ali ne samo prema meni, nego i prema ljudima ovde koji ti zaista misle dobro. Ne računam Vladimira, koga si ti čak postavio iznad mene. Počeo si da napušavaš ljude najstrašnije jer ti se dešava nešto - krenula je Zerina.
Za sebe si u pravu 1 kroz jedan, tu nema šta, a za ovo ostalo... - rekao je Ša.
To me je povredilo, jedino taj naš odnos - dodala je Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen je druga osoba, i spolja i ovde koja je ispala nezahvalna prema meni. Bio je jedno vreme uz mene kao prijatelj. Stvari su počele da se menjaju onda kada je krenuo da muti čorbu, da se tako izrazim, i zabio mi nož u leđa u 3, 4 navrata, dok sam ja tebe poštovala javno. Onda je ušao u rijaliti i spustio me na najodvratniji način, a ja sam ga na neki način i te kako štitila - govorila je Zerina.
Vidim da opet hoćeš da se kačiš - uzvratio je Alen.
Toliko si bezobrazan koliko si težak. Lagao si za milion situacija, splektario mi iza leđa. Posle svega, ako me sada vučeš za jezik. Pričao si mi o Rialdi, predlagao mi da uđem u rijaliti. Rekao si mi da ulaziš u "Zadrugu" - otkrila je Hećo.
Mamu ti u p... Hoćeš da uđeš u priču sa mnom! Đedoviću, sve ćeš dobiti, sve ću da objavim - pobesneo je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

G*vno podlo. A to što si krenuo mamu da mi psuješ, kreni, mangupe. Mangupe, bratstvo te je okačilo mačku o rep. Ničim izazvan si krenuo priču o meni. I te kako znaš da izvrneš odgovor. Povređen ti je ego - poručila je Zerina.
Videli smo na Vladimiru Tomoviću kome je povređen ego. Jesi mi rekla da imaš još sedam meseci života? - uzvratio je Alen.
Da, imala sam tumor i operisala sam ga, lažovčino jedna. Lažovčino perfidna. Hteo si da uđemo zajedno u rijaliti! A onda si me pljuvao kod Dada, govorio da si imao odnose sa mnom. Pričaj, srećo moj! Ali na sreću, kad se uđe ovde, pokaže se pravo lice. Us*o si se svojim postupcima. Ovde što ti ližu d*pe jer misle da si neki suvlasnik, pa ćeš da im trebaš. Ja vrlo dobro znam ko si. Tebe nacija ismejava, ti si dvorska luda - nastavila je Hećo.
Gledaj ko mi priča. Ja sam te ložio za priču našu - govorio je Hadrović, pa je pomenuo Zerini da su je ljudi zaključavali u stan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina je polila Alena vodom, a Maja Marković je skočila na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jednom mi se digni, k*rvetino mala - poručila je Zerina.
Evo, ti misliš da te se plašim? Bolje mi se skloni - uzvratila je Maja.
Hoćeš da pričam šta si radila? Ima priznanje u skrinšotovima. Dobra si majka, da li ležiš pored ćerke? - nastavio je Alen.
Gde ti je tata? Reci sve - govorila je Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Smeta ti što ljubim Maju, vidi se da gledaš non-stop - poručio je Alen.
Sram te bilo što mi pominješ ćerku, kupovao si joj poklone. A reci šta sam ja radila. Šta sam radila? Šta sam radila? Pričaš šta imaš! - govorila je Zerina.
Imam dokaze za sve - nastaivo je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćeš ko je mangup! - rekla je Zerina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.