AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu urnebesnog sitkoma!

Ako vam je tokom vikenda nedostajao sitkom „Nek ide život“, večeras vas na TV Pink od 22 časa očekuju čak dve epizode! Avanture porodice Savković se nastavljaju – ženski deo porodice preuzeo je ulogu muškaraca, a muški deo se bavi kućnim poslovima. Silvana ponovo pada u iskušenje sa oženjenim komšijom Mirčetom, ali će upasti u problem!

Otkako Katarina ima novi posao, više uopšte ne obraća pažnju na Sinišu, Silvana uživa ulozi žene mafijaša i počela je da reketira po zgradi, a s obzirom da je Moskri Brani oprostio plaćnje 3000 evra mesečno zbog Silvane i Grozde, ona svaki dan dolazi kod Brane da ruča na račun kuće.

Iznervirani zbog šikaniranja ženskog dela porodice Savković ali i dlaje zastrašeni Moskrijem, Ljubiša, Siniša i Brana su se našli kod njega u kafani da se opuste. Međutim, njihovo uživanje nije dugo trajalo – na vratima su se pojavile Grozda, Silvana i Katarina

Šta je momci, bleja a? ’Ajde lagano kući, treba da se usisa stan, da se oriba kupatilo – rekla je Katarina, a Silvana se nadovezala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubiša, sudovi od ručka te čekaju, jasno?
Jasno – rekao je Ljubiša.
Pošto ste dobili radne zadatke, slobodni ste – rekla je Grozda.

Foto: TV Pink Printscreen

Silvana ponovo pada u iskušenje – izmislila je da je bole leđa da ne bi išla sa Grozdom u nabavku – a sve kako bi provela dva sata sa oženjenim komšijom Mirčetom. Međutim, tokom vođenja ljubavi, Mirčetu je stalo srce i ubeđeni da je mrtav, Savkovići moraju da smisle način da se reše tela.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite dve epizode sitkoma „Nek ide život“ večeras u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Anđelka Prpić

#Ljiljana Stjepanović

#Milan Kovačević

#Miodrag Fišeković

#Nebojša Ljubišić

#Nek ide život

#Paulina Manov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

#sitkom