AKTUELNO

Stalno je na meti kritika i spekulacija.

Uz ime pevačice Dijane Rokvić, poznatije kao Didi J na domaćoj ali i svetskoj sceni vezuju se javne kontroverze. U sukobu je s mnogim estradnim ličnostima, ali i na meti brojnih medija. Didi je fakultetski obrazovana, majka joj je geološki inžinjer, a otac šumarski inžinjer. Ova 33-godišnja pevačica može se pohvaliti raskošnom garderobom i luksuznim životom koji prati čak 1,7 miliona korisnika Instagrama. 

Foto: Promo/Privatna arhiva

Ljudi imaju predrasude o meni, jer luksuz koji me okružuje, moj stajling i markirana garderoba samo su “alat” koji koristim za postizanje svojih ciljeva u karijeri i mislim da imam i druge kvalitete. Žao mi je što ljudi, kada misle o meni, vide samo novac, a ne koliko se, zapravo, trudim i radim na svemu. Mislim da sam za svoje godine postigla mnogo, prva sam zvezda s naših prostora koja je uspela u Americi, čak sam podučavala studente u Muzeju „Grammy“ u Los Angelesu" - istakla je pevačica.

U godini ispred nas Didi će izbaciti velike projekte, na kojima je radila, pa očekuje i zasluženi uspeh.

Foto: Promo/Privatna arhiva

Pevačica ističe da je ćerka Dayana, koju je rodila 3. jula prošle godine promenila njen život i da ju je još više povezala sa suprugom.

Ćerka Dayana je ojačala odnos između mene i supruga i ispunila našu kuću radošću. Bila je ono što nam je nedostajalo da budemo potpuno srećni. Ona je poput čarolije i zaista mi je ulepšala život, oduvek sam želela devojčicu i drago mi je da nam se želja ostvarila. Moj muž je, takođe, jako vezan uz nju i jedva čekamo da prohoda, kako bismo je mogli voditi svuda sa sobom. Moram priznati da sam se kao majka odlično snašla, iako sam se u početku bojala da li ću uspeti. To je velika odgovornost. Pokušavam biti što više s Dayanom i pružiti joj majčinsku ljubav, koja joj je trenutno najpotrebnija. Dayana je, zapravo, trebala biti rođena u New Yorku, ali zbog cele situacije u svetu s pandemijom rodila sam je u Beogradu. Nadam se da ću svoje dete uspeti izvesti na pravi put, veoma mi je stalo da bude obrazovana i lepo vaspitana te da jednog dana sledi svoje snove. Moja majka mi je dala pregršt saveta: kako pravilno držati bebu, kako je hraniti i mnogo mi to znači. Takođe je volim stalno doterivati i kupovati joj odeću, jer volim da bude obučena poput mene. Planiram da, kad Dayana malo poraste, ode sa mnom u Ameriku i ko zna, možda će voeti biti umetnica poput svoje majke - rekla je Didi.

Foto: Promo/Privatna arhiva

Ona je otkrila i da će uskoro izaći njen novi album, na kom je dugo i temeljno radila.

Istina je da će moj album izaći ove godine, hoće li to biti ovog ili sledećeg meseca, još ne mogu znati, jer upravo završavamo duete na kojima smo radili, pesme se miksaju u studiju i čim to završimo počinje velika kampanja. Na albumu ću imati nekoliko dueta s američkim reperima (i muškim i ženskim), a jedan specijalni duet s reperom koji je među prvih pet u Americi verovatno će izaći nakon albuma, jer nismo mogli na vreme završiti projekt zbog Covida, a ostalo je još da snimimo spot. To je nešto o čemu do sada nisam govorila. Na albumu će se naći duet s reperom koji je, zapravo, NBA košarkaš i mislim da će to privući veliku pažnju javnosti u Americi. Takođe, trebala bih za nekoliko sedmica otići u Miami, kako bih ekranizirala sve duete na albumu. Planiram snimiti nekoliko muzičkih spotova. Sve u svemu, ove godine imam mnogo posla i sigurna sam da ću osvojiti svet! Za mene je 2020. bila najlepša godina u životu jer sam dobila kćerku Dayanu, ali, s druge strane, i najgora zbog situacije s virusom Corona, jer su svi projekti na kojima radim u Americi usporeni. Nadam se da će 2021. biti mnogo bolja za sve nas, da ćemo dobiti bitku s virusom i da ćemo svi nastaviti normalno živeti i putovati. Kad je reč o mojoj karijeri, očekujem da će 2021. biti najuspješnija godina do sada, jer ove godine planiram osvojiti ceo svet! Izlazi moj album, nekoliko dueta s američkim zvezdama, duet s najpoznatijim reperom, bit će mnogo iznenađenja. Sve u svemu, mislim da će ove godine ceo svet pričati o mom uspehu.

Foto: Promo/Privatna arhiva

Situacija sa koronavirusom zaustavila je njene planove na dizajnerskom polju, ali se nada da će se uskoro i tu vratiti sve u normalu.

Nakon tri modne revije koje sam održala na nedeljama mode u Srbiji, malo sam zastala s tim projektom, jer mnogo radim na muzici i novom albumu, tako da nisam imala vremena da dizajniram svoju novu modnu kolekciju. Planiram uskoro predstaviti ovu kolekciju na New York Fashion Weeku (NYFW) i nadam se da će se moji planovi ostvariti, naravno nakon što svet pobedi u borbi s virusom Corona. Nikada neću odustati od mode, jer su muzika i moda moj život i bez njih bih se osećala izgubljeno - rekla je Didi.

Foto: Promo/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Didi J