AKTUELNO

Drama i dalje traje!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mini Vrbaški u "Pretresu nedelje", koja se uključila u raspravu o odnosu Maje Marinković i Janjuša.

Milane, nemoguće je da Janjuš Maju uhvati nju za zajednicu, jer nije bila takva situacija. Ona ga je šutirala ispod stola - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina sada ovo radi zbog Mensura. Pozdravljam ga. Žao mi je - skočila je Maja.
Ovo je njena nemoć. Znamo kako se to završava, plače u krevetu kada svi legnu. Sinoć je krenula da dobacije i peva tu pesmu "A ona samo puca" (Lunina pesma koju je Mensur voleo). U suštini, sve se svodi na to što ne može više da bude sa Janjušem. Ja smatram da ona i te kako hoće da priđe da se izvini. Vladimir može to najbolje da objasni - rekla je Mina.
Ne, ja ću nositi svoj krst što sam ušla u vezu sa njim, a on svoj što je sebi uništio nešto sveto. On mora da razgraniči neke stvari. Vladimir me je danas pozvao na krevet i rekao da mu se Janjuš zakleo da me nikada nije prevario u spoljnom svetu - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, moraš da shvatiš jednu stvar. Njegovim nedelom nećeš oprati sebe. Ko tebi da veruje bilo šta? Kako da ti verujem, kada si se zaklela u oca da nisi imala s*ks sa nekim (Mensurom), a sada si rekla da jesi. Ona nije normalna, mi je sada gledamo kao najluđu devojku u kući. Janjuš nema problem da ti kaže da te volim. Mi znamo da ga ne voliš, da ga voliš ne bi radila ove stvari - rekao je Tomović.
Da, istina je za Mensura, šta je problem. Mogu da kažem bilo šta. Koga interesuje moj privatni život? - istakla je Maja.
Može Maja da priča šta hoće, ona više nema kredibilitet. Ja nemam potrebu da branim Janjuša, ali on je čist u ovom odnosu od 1. januara 2021. Šta ti je kriva Teodora, što je pominješ? - nastavio je Vladimir.
Ja nisam ništa loše rekla, rekla sam da nemam konkurenciju i da su oni bitni zbog moje reakcije. Vi mene napadate jer ste pristrasni i jer ste komentatori - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.