AKTUELNO

Pevačica je otvorila vrata svog nekadašnjeg doma za emisiju "Premijera - Vikend specijal" i otkrila da se na istom mestu sada nalazi dečiji vrtić.

Reporter emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić navikao je gledaoce Televizije Pink da se sa poznatim ličnostima nedeljom popodne druži na najrazličitijim mestima, a TV publiku uspeo je da iznenadi i ovaj put kada se u emisiju Tijane Price i Ognjena Nestorovića uključio iz vrtića.

Foto: TvPink Printscreen

Iako u prvi mah mnogima nije bilo jasno zbog čega se Nemanja javlja baš sa ovog mesta, ubrzo su stvari postali jasnije kada se u kadru pojavila pevačica Slađa Delibašić, koja je priznala da ima novo zanimanje.

Foto: TvPink Printscreen

- Mogu da kažem - da, promenila sam zanimanje, ustvari, imam dva zanimanja. Estrada je divna stvar, ali treba da razmišljaš o budućnosti - rekla je Slađa i otkrila da je svoju kuću adaptirala i pretvorila u dečije obdanište.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je bila moja kuća u kojoj sam živela, ja sam tu kuću pretvorila u vrtić zato što sam dobila jednu lepu ideju. Silvija završava za vaspitača, ovo počinje da radi od prvog juna i pozivam sve ljude da dovedu svoju decu, biće divno - objasnila je Slađa.

Ona je imala punu podršku svojih bližnjih, pa i bivšeg supruga Đoleta Đoganija, koji je pohvalio njenu ideju i inicijativu.

Foto: Printscreen Instagram

Đole je dosta bio u svemu ovome, nije bilo dana da nije došao da pogleda, bio je supervizor. Rekao mi je:"Hvala Bogu da si po prvi put u životu uradila nešto pametno" - iskrena je bila pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Nemanja Vujičić

#Premijera

#Slađa Delibašić

#pevačica

#Đole Đogani

'