AKTUELNO

Bilo je teško, ali ja sam prevazišla. Znala sam da ću uspeti - navela je pevačica.

Za ekipu emisije '''', pevačica Nada Obrić, ekskluzivno je progovorila posle teške bitke sa opakom bolešću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je treći rak. Sada je bilo jezivo, upitno i mnogo teško. Bila sam skoro na kontrolama i kontrole kažu da sam totalno izlečena, nema veće pobede i nagrade. Imam dvoje unučića za koje živim. Moj unuk kaže da je on moj život i to je smisao života - započela je Obrićeva.

Ona je ljudima koji su oboleli velika motivacija za borbu.

Nije bilo lako, ali psiha je čudo! Ja to ne znam sebi da objasnim. Rečeno mi je da mi je ostalo 2-3 meseca života. Negde duboko u sebi sam znala to meni ne može da se desi. Bilo je teško, ali ja sam to prevazilazila. Kao da sam znala. Treba slušati svoj organizam, on ti precizno kaže - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvatam svoju ulogu u ovome. Ništa nije završeno dok se ne završi! Ovo je moj novi život!

Kaže da joj je bilo mnogo teško poslednjih meseci. Ističe da nije bilo lako i da se užasno osećala, ali njena nada je pobedila.

Svaki sekund je veliki i svaki dan je novi dan. Svaki dan se dogodi nešto lepo, samo morate želeti to da vidite - kaže Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj poslala je javni apel svim ljudima koji pokušavaju da pobede užasnu bolest.

Uvek postoji nada! Samo je Bog taj koji zna sve! Ne treba čitati po internetu ništa! Svaki slučaj je za sebe, samo psiha i pozitivno. Teško je, ali izborićete se. Niko ne može izdržati na svetu, kao čovek što može. Ne treba se predati, to je suština - zaključila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevanje je njena najveća ljubav, pevala je Titu, ali se bavila i sportom, bila jako uspešna kroz život. Kaže da je sama sebi bila najveći životni oslonac.

Najviše sam želela da imam topao porodični dom. Dva puta sam se udavala i uvek svima bila oslonac. Uvek me ljubav koštala. Ali sama sam kriva, jer nisam znala da izaberem. Jedini neuspeh u mom životu je to što nisam upoznala čoveka svog života - bila je iskrena Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Nada Obrić