AKTUELNO

Haos!

Nakon raspodele pice, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su odmah seli ispod trema. Zola je krenuo da priča Miljani da mora da promeni ponašanje ili će završiti odnos, a ona je odmah pobesnela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi pretiš i da me ucenjuješ i da me uslovljavaš! Nemoj da mi pretiš, ko si ti da završiš sa mnom? - pitala je Miljana.
Ja sam Bog - odgovorio je Zola.
Bog čega, budaletino najveća? - nastavila je Kulićeva.
Nemoj da se dereš na mene - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa tobom neću biti uopšte, mene ovo ne zanima! - poručio je Zola.
Šta ti misliš, da si ti jedini k*rac na svetu? Bićeš manji od makovog zrna, više nećeš da povisiš ton na mene. Dobićeš batine, one što nisi dobijao kao mali. Ja nisam životinja, da te molim za ljubav neću. Nisi ni prvi ni poslednje u mom životu, ali si najgori, a najviše te volim! Po čemu ti više vrediš od mene? Po čemu, lepoti, dobroti, finansijama? Non-stop me uslovljavaš i ucenjuješ. Što ja nemam pravo da iznosim mišljenje za crnim stolom? - pitala je Miljana.
Ne znaš, treseš se kad se svađaš. Neću da imam osobu kraj sebe takvu, hoću da budeš mutava u rijalitiju. Ako navodiš tri osobe, navedi mene. I ja ću tebe i dve osobe što sede kraj mene - dodao je Čolić.
Bićeš Vojke? - pitala je Kulićeva.
Biću Vojke, a ti budi Vojkina - odgovorio je on, pa joj rekao da uzme picu.

Foto: TV Pink Printscreen

I koliko sam se udebljala. Ja sam nezadovoljno, zato se ovako ponašam. Dozvolila sam da me ovde plastične komentarišu. Ništa nisam jela. Jednu čokoladicu sam jela. Ja sam sada nesrećna, ružna sam. Tužna sam, legnem u krevet. Ove izgledaju bolje od mene... Napumpale se, ne znaju šta su sve ugradile, a ja prirodna, da se unakazim. Nemoj da mi više spominješ hranu! Tužna sam, neispunjena, biću srećna kada smršam - poručila je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.