AKTUELNO

Žestoko!

Influenserka Zorana Jovanović Zorannah šokirala je javnost kada je u svom novom videu na Jutjubu priznala da svom pomerancu Aspenu daje tablete za smirenje onda kada previše laje.

- Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo - "just relax". Biljne tablete... Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi - ispričala je Zorannah, a sve ovo prokomentarisale su poznate ličnosti.

Lepa Lukić nije najbolje upućena u lik i delo Zorane, ali najpštrije osuđuje njen postupak.

- Ne znam ko je ta osoba, ali normalna definitivno nije! Ja moju mačku obožavam i brinem o njoj, čak sam je u testament stavila. Treba oduzeti životinje pojedincima, svakakvih ludaka ima. Što ima kuče ako joj smeta?! - iščuđavala se Lepa.

Foto: Pink.rs

Komentar je imala i Eva Ras.

- Ja sam seljanka i volim velike pse i kad laju. Ne znam kakav je to pas, ali kad sretnem male pse uvek se pitam da li su na baterije. Verujem da ona to više priča da bi bila zanimljiva javnosti - rekla je glumica, dok je njen mlađi kolega Dušan Kaličanin žestoko prozvao blogerku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Životinje nisu asesoar. Životinje nisu moda. Ljubav je reč iza koje mnogi kriju svoju prazninu i slabost. Oni koji nisu svesni svoje gluposti treba da piju nešto za smirenje - rekao je Dušan.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Dušan Kaličanin

#Eva Ras

#Lepa Lukić

#Zorana Jovanović Zorannah