AKTUELNO

Šokantno!!

Nebojša Tubić Žabac u jednoj emisije dotakao se veze sa popularnom pevačicom Gocom Božinovskom sa kojom je godinama uživa u ljubavi. On je demantovao da je Goca išla sa njim na Tajland na operaciju.

Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY, PRINTSCREEN RTV PINK

Goca je gledala prenos operacije preko laptopa. Kad su mi brijali glavu, ona gleda i kuka: "Jao, neće više biti tvojih loknica". Mira Škorić me je zvala "loknica".

Žabac je otkrio i kako je upoznao Gocu, a spomenuo je i njenog pokojnog supruga Zorana Šijana.

- Veza sa Gocom je bila turbulentna. Mi smo se toliko zbližili da smo na kraju bili ko brat i sestra. Upoznali smo se preko njene drugarice. Kada je ona uhvatila Šijana da je vara, on je nju izbacio napolje sa dvoje dece. Njoj je ta drugarica dala tad 500 maraka i neki mali auto, posle je nju Goca gledala kao spasitelja ceo život. Šijan je dolazio kod mene, bio je napaljen na motore i automobile - ispričao je Žabac.

Foto: TV Pink Printscreen

- Organizovao sam neki Izbor za mis, i prolazim tamo i stoje Goca i Šijan. I on joj predstavi mene i ona mu kaže da sam ja najbolji od svih njegovih drugova. Šijan je bio još živ, i rekao sam da nema šanse da budemo zajedno kad je htela ta Dobrila da nas spoji. Tad ju je već Šijan prevario sa tom komšinicom - prisećao se on.

Žabac je istakao koliko mu znaci Goca Božinovska. 

- Jednom sam joj rekao ili ja ili cigare, i rekla mi je cigare. Bila je luda, strastveni pušač. Imam osećaj kao da sam sa njom ceo život. Kada sam upucan, prva mi je došla u posetu, dežurala po ceo dan. Htela da spava tu pored mene. Svaki dan je bila tu, šta god da je trebala. U zatvor prva ona. Kada sam imao dozvolu da pričam sa nekim preko stakla, evo je ona. Ona je bila prodorna. 

Na pitanje u koju ženu je najviše bio zaljubljen, Žabac je odgovorio da je to upravo Goca. 

Autor: O. B.

#Goca Božinovska

#Nebojša Tubić Žabac