AKTUELNO

Šokantno!

Nakon emisije ,,Pitanja gledalaca" Miljana Kulić očajnički je htela da legne sa Lazarom Čolić Zolom u krevet i da se maze, što je on sve vreme odbijao, te je ona odlučila da njen partner u posetljini bude ipak Danijel Višić koji joj je izjavio lepe emocije večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Kunem ti se u Željka da će tako da bude. Poslednji put, ušla sam da se kupam. Meni je pritisak opet... Zbog tebe! - rekla je Miljana u suzama.
Ti samo trebaš da ispoštuješ ono što smo se dogovorili! - poručio je Čolić.
Neću dečka da zavlačim, ako ti i ja ne legnemo u rehab, ne zagrliš me i ne poljubiš me, završili smo za sva vremena! - ucenjivala je Kulićeva.
Nećeš ti mene ucenjivati, može biti samo kako ja kažem! Nauči da poštuješ neke stvari! Ispoštovala, pa sinoć jašeš! - ucenjivao je Zola.
Idi zauzmi rehabilitaciju da spavmao? Je l' nećeš? Zaboravi da postojim, kraj i tačka! Završili smo! Tresem se, nije mi dobro, loše mi je. Žao mi je, neću ni ja sa tobom! Zauvek si mi izgubio! Idem da se istuširam i čekam te u rehabilitaciji. Zerina, kaži Danijelu da dođe u rehabilitaciju! - povikala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je to jadno! - ponižavao je Čolić.
Neka bude jadno! Ljudi su videli šta sam sve radila za tebe - rekla je Miljana.
Ja sada kada bi mi rekli da će mi svi umreti, ne bih mogao da legnem sa tobom u rehab, jer pričaš to! - poručio je Zola.
Danijele, ponesi posteljinu i jastuk - dobacila je Miljana Danijelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga