AKTUELNO

U rodnom mestu je i dalje zovu starim imenom!

Ana Bekuta odrasla je u Priboju, pa se ponovo vratila u svoje mesto i otkrila detalje koje niko o njoj nije znao.

Foto: TV Pink Printscreen

U toj kući sam rođena, imam dve mlađe sestre Dobrilu i Milinu, tata Branko je umro pre 22 godine, umro je mlad. Svoj talenat sam nasledila od njega, mama je skrivala taj svoj talenat. Detinjstvo nije bilo siromašno, ali nije ni preticalo, imali smo koliko nam treba - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji imaju zemlju, pa su bili poljoprivrednici, u hrani nismo oskudevali. Morali smo da pomažemo, jer je majka radila, pa smo je menjali. Nas tri sestre smo funkcionisale kao jedna dobra domaćica. Jedna sestra živi u Beogradu, a druga u Čačku. Kako smo starije, shvatamo da nam je detinjstvo bilo divno i koristile smo svaki momenat u igri. Tata nam je leti pravio jedan šator, tu smo živele kako grane Sunce, pa dok ne krenemo u školu - priča Bekuta.

Pevačica kaže da je sigurna da su njeni roditelji bili ponosni na nju.

Foto: Pink.rs

Znam da su moji ponosni, tata mi je to govorio dok je bio živ. Nadam se da sam ispunila njegove želje, koliko je bilo u mojoj moći, trudila sam se da im priuštim sve što su želeli - kazala je Bekuta u "Premijera - Vikend Specijal" i dodala da je školu obožavala.

Foto: TV Pink Printscreen

Školu sam obožavala, bila sam odličan đak. Bila sam pod uticajem učiteljice i nastavnice, oslikavale su sve što sam želela u životu. Gimnazija mi nije izbrisana iz sećanja, vladala je divna atmosfera. U 17. godini se sve promenilo. Kada podvučem crtu, za sada, posle 30 godina, mislim da je ostalo nekog traga od mene - dodala je Ana.

Bekuta je priznala i da je prve korake njen sin Igor napravio u manastiru u Priboju, kao i da je njena majka radila kao kuvarica. Pevačica je otkrila i tajnu svog imena.

Bekuta je sinonim za jedan nož, a Ana je prelepo ime. Čovek sa kojim sam radila prvi album rekao je da je moje ime Nada dosadno, u to vreme ih je bilo bar 4. Mene moji meštani još uvek zovu Nada, a mislim da bih karijeru napravila kao Nada Polić. I jedna i druga osoba su sublimacija onog što zapravo jesam. Na oba imena sam ponosna. Ana Bekuta je ime koje mi je više donelo - izjavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana dolazi i sa svojim dugogodišnjim partnerom Milutinom Mrkonjićem u Priboj, gde se druže sa njenom majkom.

Imaju oni svoje šale uvek, mama je ponosna na našu vezu. Uvek se sve završi smehom. Žao mi je što ne dolazim često u svoje rodno mesto, verovatno ću se nekad kajati. Ponosna sam na ove divne i staložene ljude - ispričala je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Ana Bekuta