AKTUELNO

Žestoko!

Nakon snimka na kojem je Sanja Stanković ogovarala Paulu Hublin , Milan Milošević je pozvao  Lepog Miću da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su bili prijatelji spolja, a da li su imali nešto van toga, ne znam. Ona je sada opsednuta Alđelom, jer prati svaki njegov korak. Njoj treba oslonac ovde, a ona je nesigurna u sebe skroz. Sanji treba neko ko će da joj ukaže na greške, a ona vapi za Anđelom. - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja želi da se obratim svim gledaocima, Sanja je za mene takav folirant, ja ne verujem da je zaljubljena u Anđela, ona je sponzoruša, kako da verujem devojci koja je bila u lažnoj vezi dve i po godine sa Matorom, a onda kako je pokušala da poljubi Frana, a onda tugovala sa njim. Ona je spremna na sve, sponzoruša je, a Anđelo je normalan momak. Ona ne zna ga igra igru, ljubomorna je na Paulu. Ona je osoba lakog morala, ima svog makroa - pričala je Miljana.
Miljana vidimo se na sudu - uskočila je Sanja.
Ti si po mom mišljenju sponzoruša, prostitutka, ima katalog i doneće mi ga momak koji me je zvao. Ne foliraj se više, došla si da se promovišeš ovde - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga