AKTUELNO

Drami je napokon došao kraj!

Bivša zadrugarka i članica grupe ,,Modelsice" Dragana Mitar zvanično je okončala njen brak sa Sinišom Dragutinovićem i to pred sudom. U emisiji ,,Ekskluzivno" Dragana nije krila koliko je srećna i zadovoljna što se napokon oslobogila stege koja joj je visila za vratom zbog bračnog statusa.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

U pitanju je čuveni razvod braka, tako da se ja nadam da ću se na prvom ročištu razvesti koje je danas. Ovo mi je najsrećniji dan, ovo je novi početak. Sad ću da krenem do mojih, biću sa sinom, momkom, drago mi je što se ovako završilo i mislila sam da će se možda nešto pomeriti, nije bilo ni svetla gore u hodniku, pretpostavila sam da će se nešto pomeriti. Zvanično sam danas razvedena i baš sam srećna - rekla je Dragana.

Kako je u braku sa Sinišom dobila sina Jovana, otkrila je i koliko joj je laknulo, jer će sada moći da sama odlučuje o svim stvarima, a onda je i progovorila o njegovom kontaktu sa ocem Sinišom.

Sada mi je lakše, jer se ja pitam za mog sina, milion nekih stvari, jer ne moramo da imamo kontakt. Viđanje oca i sina podržavam, ali ljudi kada se raziđu, taj proces se odugovlači, ja bih to sve ubrzala. Imamo planove, spremamo za školicu, ovo leto ćemo provesti zajedno, da uživamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Ognjen Bogdanović

#Dragana Mitar