AKTUELNO

Njihovi fanovi biče oduševljeni!

U emisiji ,,Premijera - Vikend specijal" Pinkove zvezdice Darija Vračević i David Radosavljević otkrili su o novitetima u njihovim životima.

Darija je otkrila kakva je trenutno situacija u školi, budući da je odvijanje nastave otežano zbog pandemije, ali njoj to ne predstavlja problem, pa je pokazala koliko je požrtvovana i uspešna u takmičenjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste dosadno, ali mogu da se pohvalim da sam prošla na opštinskom takmičenju iz hemije, uspešna sam. Lakše mi je kada sam u školi - rekla je Darija.

Potom je Darija otkrila da je čeka veliki izazov, jer će biti deo prvog srpskog mjuzikla, te nije krila da joj to predstavlja ogroman uspeh u karijeri, ali i da ima tremu i uzbuđenje.

To će biti prvi srpski mjuzikl ikada. I ne mogu da spominjem koji su još glumci u filmu, ali tu je i Ivan Bosiljčić. Uzbuđena sam, nikad pre nisam imala susret ovako sa glumom, glumim, tj. dajem glas u crtaćima, ali nikada nisam bila u igranom filmu. Znam da će biti naporno, to je sigurno, ali nadam se da ću uživati. Mogu da kažem, vidim da ima dosta gledalaca, znam da će se njima sigurno dopasti, pa možda nastavimo sa serijom - dodala je Darija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, David je otkrio da je počeo da se bavi, pored pevanja, i modelingom, te da uskoro izbacuje novu pesmu koja će sigurno obradovati njegove fanove. Kako ga prate mnoge mlade generacije, njegovi fanovi željno iščekuju da čuju da li je zaljubljen, a na sreću devojčica koje ga obožavaju, on je otkrio da i dalje traga za romansom.

Nisam zaljubljen. Uskoro izbacujem pesmu koju sam radio, tako da se nadam da će se svideti publici - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O. B.

#Darija Vračević

#David Radosavljević