AKTUELNO

Uči na primeru oca!

Pevač ''Bijelog dugmeta'', Mladen Vojičić Tifa, ima ćerku Saru koja je zaplovila muzičkim vodama i to, ni manje ni više, nego kao pevačica gotik metal benda.

Foto: Promo

Lepotu kaže da je nasledila od majke, a talenat za muziku od oca.

Sara je još u detinjstvu krenula u muzičku školu. Imala je, kaže, visoke ambicije kad je reč o violini, ali je "pevanje ipak presudilo". Sad kao pevačica i violinistkinja predvodi bend "Dolia".

Ona se bavi potpuno drugačijom muzikom od pastirskog roka ''Bijelog dugmeta''. Otac joj je dao najvažniji savet u karijeri i najveća joj je podrška.

Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u BiH i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam što će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama... Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što napravim - rekla je Sara za medije svojevremeno.

Ističe i da na očevom primeru vidi i negativne strane bavljenja ovim poslom.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sara želi da bude samostalna i da se potpuno odvoji od roditelja, te da ni u jednom trenutku ne zavisi od očeve slave. O ljubavnom životu u javnosti ne želi da priča, već kaže da je ispunjena i srećna

Autor: M.M.

#Mladen Vojičić Tifa

#Sara Vojičić