AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je  pevačice Ljupku Stević i Snežanu Berić, poznatiju kao Ekstra Nena, voditeljku TV Pink Mariju Egelju, direktorku Službenog glasnika i predsednicu Upravnog odbora Filmskog centra Srbije (FCS) Jelenu Trivan, glumicu Radu Đuričin i osnivača sajtova "Donesi.com" i "Sredime.com" Ivanu Zirojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Trivan otkrila je ovom prilikom da je, dok je gostovala po televizijama i pričala o filmu "Dara iz Jasenovca" naišla na neočekivane komentare na njen račun.

Bila je kampanja za "Daru iz Jasenovca" i ja sam stalno bila po televizijama, branila nešto što sam mislila da ne treba da se brani. Komentari su bili "Ala joj je loš plastični hirurg". Što je najcrnje od svega, mene je toliko pogodilo da sam ja osobi nepoznatoj odgovorila "Ja gospođo svake godine imam zdravstvene probleme i operacije da ne uspevam da se oporavim, da zašijem šavove, a ne da idem kod plastičnog hirurga. Ako sam ružna, ružna sam prirodno". Čudesno je da mi poručujemo ženama da veruju u sebe, ja imam razloga da budem ponosna, ali me takve stvari pogode. I da sam najružnija na svetu, šta vas briga, uradila sam nešto dobro za ovu zemlju - rekla je Jelena Trivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.