AKTUELNO

Oduvala žiri i publiku!

Miljana Kulić je i ove nedelje glavna zvezda Viralitija, a kako i ne bi, kada je u nedelji za nama zapalila sve društvene mreže. Nakon održane Đuskovizije, njeni snimci nastupa koji je prezentovala zajedno sa njenim tadašnjim dečkom Danijelom Višićem izazvali su neverovatan odjek kod publike koja redovno prati rijaliti, te je jasno zašto je Kulićeva i ove nedelje zvezda rubrike.

Video: TV Pink Printscreen

Oni su nastupali uz pesmu "U šampanjcu da se kupam" a njihova koreografija, koja čak nije bila ni isplanirana, izazvala je lavinu komentara publike, ali i žirija koji je doslovno ostao bez teksta.

Video: TV Pink Printscreen

Miljana se pojavila u izazovnoj kombinaciji, a Danijel je ispratio u potpunosti, te se nakon određenog dela nastupa skinuo, te je podržao Miljanu koja se polivala mlekom, kaki bi dočarala poentu pesme koja je i te kako zanimljivog sadržaja.

Video: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su uspeli da osvoje jednu od glavnih nagrada, a to je nagrada SMS glasanja, što je Kulićevoj dalo vetar u leđa. Ona se žalila kako je niko od zadrugara nije podržao, a nakon Đuskovizije, niko nije ni čestitao, međutim, onaj koji je uvek pohvali, jeste Lepi Mića, koji je zajedno sa Kulićevom tandem snova. Fanovima je i njegov nastup ostao u lepom sećanju, te je pored Miljaninih, i njegov i Vladimirom nastup pobrao dosta simpatija.

Video: TV Pink Printscreen

Publika je napravila kompilaciju Miljaninih i Mićinih snimaka i đuskanja, a kako je sve izgledalo, mžete pogledati u video - prilozima koje je publika odabrala sa Instagram platforme.

Video: TV Pink Printscreen

Pratite i dalje omiljenu rubriku, a naredne nedelje očekuju vas neki novi smešni snimci koje ste vi odabrali!

Autor: D.B.

#Zadruga