AKTUELNO

Pričao je nikad otvorenije na ovu temu.

Neca Tiktoker bio je naredni gost kod Darka Tanasijevića, a intervju je započeo komentarisanjem Danijela Višića:

Zna od dobro šta radi. Ja sam mu rekao da ga znam sa te gej aplikacije, mislim i da sam se dopisivao sa njim. Ljudi se tu tapkaju i krenu da se dopisuju. Tražio sam mu sliku face, da se ne bih dopisivao sa nekim anonimusom. Nije bilo provokativnih fotografija. Mi smo sada u prijateljskom odnosu, ali ne znam... Rekao sam Milici da pogleda Dakija i Boru, mnogo čudno su se gledali - počeo je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Bore tiče, povredilo me je što ništa pozitivno nije video kod mene za 6 meseci. Najviše bih voleo da počnemo sve ispočetka, mnogi mi govore da sam upropastio svoj život. Milica je videla da sam se iskreno pokajao, mirna mi je glava što više nema onakvih klipova i pitanja - nastavio je TikToker.

Potom se osvrnuo na svoje sukobe sa Branislavom Radonićem Brendonom:

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon se povukao, spustio je loptu. Ja mogu intelektualno da se nosim sa svim ovim ljudima, nisam padao na njegove provokacije. Prošla je emocija prema Bori, ali mi je žao što neće biti tu kao prijatelj, jer mi je bio prvi pravi prijatelj ovde. Milica i Bora su mi lep par, Milica voli njega više nego što on voli nju - objasnio je Neca.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga