AKTUELNO

Menja posao!

Popularni pevač Darko Lazić kao i njegove mnogobrojne kolege zbog pandemije koronavirusa nije u mogućnosti da nastupa već skoro godinu dana. Zato je pevač morao da nađe drugi način da zaradi za svoju porodicu i sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kako je pevač izjavio, on će sa svojom suprugom Marinom pokrenuti Jutjub kanal koji će se zvati "Darkova kuhinja".

- Obožavam da spremam hranu pa sam odlučio da to podelim sa svima. Kuvam veoma ukusne specijalitete i baš mi ide od ruke - rekao je Darko i otkrio da se na ovaj potez odlučio jer trenutno "od muzike nema 'leba".

- Korona nas je sve poremetila i ne staje, pa sam rešio da se posvetim drugom talentu - rekao je Darko i otkrio da će emisije snimati u svojoj porodičnoj kući u Brestaču.

Foto: Instagram.com

- Ja ću biti glavni kuvar, a Marina moja pomoćnica. Još sakupljam sve začine i opremam kuhinju za snimanje. Iskreno, baš se radujem i jedva čekam da krenem sa svojim specijalitetima. Ne držim se striktno recepata, uvek dodam i po svom ukusu, to je čar mog kuvanja - objasnio je Lazić, koji je prethodno otvorio i Instagram stranicu "Darkova kuhinja", na kojoj već deli određene recepte.

Autor: N.V.