AKTUELNO

Iskreno!

Popularni pevač Haris Džinović stao je pred kamere emisije "Premijera" i posle dužeg vremena iskreno pričao o tome kako se njegova porodica i on nose sa pandemijom koronavirusa, ali je priznao i zašto se njegova deca ne eksponiraju u javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Čeprkam sad, imamo briga oko korone, završavamo kuću, ova nesrećna situacija, da bi čovek mogao da stvara nešto treba mu odmorna glava, a čim imaš neke zanimacije sa strane, onda glava nije čista. Ja koji bih trebao najnervorzniji, najugroženiji, ja sam ti izdržao stoički, drugi ukućani su nervozni bili, a ja sam to shvatio kao nešto od čega treba da se čuvamo i tako je i dan danas. Tu koronu smo doživeli kao deo svakodnevnice, znamo šta je, o čemu se radi, moramo da se čuvamo - rekao je on, pa se osvrnuo na decu:
Deca ne vole da se slikaju, Melina je dosta vodila računa o njima, nismo razmišljali o tome, ali tako je ispalo. Ali mislim da je bolje tako, šta će oni u javnosti, ako nemaju razloga osim što nose prezime? Da su hteli da pevaju, pevali bi davno, mislim da ne, možda sa njihovom rajom, ali sa mnom ne.

Foto: Kobra

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.