AKTUELNO

Iznenađenje ili ne?

Srbiju će na ovogodišnjoj evroviziji predstavljati najpopularniji trio na Balkanu - grupa "Hurricane", o kojima ne prestaje da se priča i piše širom Evrope. Naime, ogromnu pažnju privukla je njihova pesma "Loco, loco" kojom će nas u maju predstaviti na ovom muzičkom festivalu, a osim na račun talenta, pohvale neprestano stižu i na račun fizičkog izgleda Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić.

Foto: Promo

Ove tri lepotice danas su u vrhu najpoželjnijih dama na našim prostorima, a evo kako su izgledale nekada, pre nego što su svoj fizički izgled dodatno ulepšale uz pomoć različitih estetskih zahvata i/ili tretmana.

Foto: Facebook.com

Sanja Vučić je tokom godina umnogome promenila svoj stil oblačenja, ali i šminkanja, a pre nekoliko godina izgledala je znatno drugačije. U prvom planu bio je pirsing na usni, ali i znatno tanje obrve od onih koje ima sada... Ipak, svi su saglasni u tome da je oduvek bila lepotica.

Foto: Facebook.com

Veliku transformaciju doživela je Ivana Nikolić, koja je od zgodnog devojčurka postala plavokosa seks bomba! Danas je zasigurno jedna od najzgodnijih i najlepših na našoj javnoj sceni, a nikada nije krila da je estetskim intervencijama dodatno ulepšala svoj izgled.

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Bila i ostala prirodno lepa - s ovim će biti saglasan svako ko uporedi stare fotke Ksenije Knežević sa ovim najnovijim. Čini se da nije imala značajnijih estetskih intervencija, a osim harizmom, talentom, i lepotom, pleni i pogledom na koji pripadnici jačeg pola padaju tako lako!

Foto: Facebook.com

Autor: D.T.

#Ivana Nikolić

#Ksenija Knežević

#Sanja Vučić

#hurricane