AKTUELNO

Evo kako zapravo izgleda!

Popularna pevačica Marina Visković, osim po svom pevačkom talentu, prepoznatljiva je i po svojoj zanosnoj lepoti i vitkom izgledu.

Budući da pevači nemaju posla zbog pandemije koronavirusa, sve manje imaju potrebu da se ulepšavaju i šminkaju. Te je tako i Marina odlučila da pokaže svoje pravo lice bez trunke šminke i filtera za ulepšavanje.

Ja sam od danas rešila da cele naredne nedelje postavljam klipove i fotke bez filtera, evo ga prvi! Ko hoće neka čestita i neka me prati - napisala je Marina ispod prvog posta bez filtera.

Ubrzo je usledila i nova objava lepe pevačice, na kojoj je njeno lice u prvom planu gde se jasno vidi da nema veštačkih tragova ulepšavanja.

Podsetimo, Marina je prošle godine na iznenađenje mnogih okončala desetogodišnju vezu, a nedavno je istakla da nema novih udvarača, jer udvaranje na Instagramu ne može da shvati ozbiljno.

Nemamo socijalni život, pa i nema ko da mi se udvara. Nude muškarci svašta, ja nisam tip koji voli da flertuje, potpuno sam nezainteresovana. Na instagramu ne doživljavam to kao ozbiljno udvaranje, meni ta platforma služi za komunikaciju sa fanovima - rekla je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Marina Visković