AKTUELNO

Iskreno o bivšem cimeru!

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' na ''Red'' televiziji kod Ane Radulović i Ivane Šopić gostovala je bivša zadrugarka, pevačica Suzana Perović. Ovom prilikom je govorila na mnoge aktuelnosti iz ''Zadruge 4''.

Foto: Red TV

Budući da je čak u dva rijalitija bila u korektnim odnosima sa Nenadom Aleksićem Ša, veoma je iznenađena njegovim ponašanje u odnosu sa Tarom Simov.

Ša je bio sa mnom u ''Zadruzi 2'' i igrao se sa Draganom Mitar. Sećam se da je burno reagovao na pitanja o Dragani, žena mu je bila sve. Meni je on potpuno okej lik, imali smo neku temu van Zadruge, znam koliko mu je bilo teško zbog supruge, na kraju je poukao i plakao. Šta se ovo sad desilo - ne znam. Taru ne poznajem, ali vidim da je željna zaštite i ljubavi. Iznenađena sam od prvog dana, Ša kad je ušao držao se, bila sam ubeđena da će da ostane jak do kraja, šta se ovo desilo ne znam. Nisam verovala da će se ovo desiti, ne mogu da verujem da sam u ovim godinama ispala naivna. On je duplo stariji od Tare, mislila sam da će da je posavetuje, da sačuva prelepu ženu sa kojom je sedam godina. Odvratno bi mi bilo da saznam, da je sve to urađeno zbog opstanka. Zato mislim da se i on malo zaljubiška - zaključila je Perovićeva.

Foto: Red TV

Otkrila je i šta bi uradila da je na mestu Ivane Aleksić, Nenadove i dalje zakonite supruge.

Danas je pričao da mu je mnogo teže, ali kao i lakše jer je dobio potvrdu... Meni tu ništa nije jasno, ne zna šta hoće. Tare mi je malo žao, ali dopada mi se što je opasnica. Kad on izađe, volela bih da Ivana i on popričaju i ostanu u braku, jer su zaista lep par, da nastave planove koje su želeli... Ali ja bih ga prebila na Ivaninom mestu - istakla je Suzana.

Autor: M.M.

#Nenad Aleksić Ša

#Suzana Perović

#Tara Simov