AKTUELNO

Da ne poverujete!

Spekulacije da Luna Đogani živi od donacija svojih fanova iz dijaspore, sada su potvrđene od strane jedne njihove anonimne obožavateljke.

Nepoznata gospođa, otkrila je da sprema poklone za bebu, koja će se uskoro roditi i kojoj će roditelji dati ime Mia.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od "Zadruge 1". I dalje smo uz nju, a sad ih gledamo ih kao svoju decu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali do porođaja će biti i više - otkriva jedna gospođa iz Beča, koja je insistirala na anonimnosti.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

- Svako daje koliko ima. Neko 100 evra, neko 500... Ja sam poklonila 2.500 evra, jer želim da joj se odužim što mi je ulepšala život prethodnih godina otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svet da mogu da kupe sve što im bude potrebno - priča ona.

Ona tvrdi i da su Luni jednom prilikom platili putovanje u Pariz, ali i da redovno šalju garderobu na njihovu adresu.Inače, Luna je nedavno snimila da je dobila brdo stvari za bebu, a time se pohvalila na Instagramu i zahvalila se.

Autor: M.K.

#Luna Đogani